Airtraction, voor de verhuur van een attractie
Een tuinfeest om nooit te vergeten

Organiseert u een tuinfeest, een moment van teambuilding of een bedrijfsfeest? Laat uw gasten dan zeker kennis maken met de uitdagende en interactieve spelen van Airtraction. De verhuur van een attractie verloopt erg vlot bij het bedrijf uit Kontich en u beleeft een evenement dat niet snel vergeten zal worden.

Mag het iets meer zijn?

Wanneer u een evenement of een feest houdt, wil u natuurlijk dat uw gasten zich zonder zorgen amuseren en een fijne tijd beleven. Dan beschikt het bedrijf uit de provincie Antwerpen over een aanbod aan spelen die uw bezoekers net dat ietsje meer zullen doen beleven. Jong en minder jong gaan elkaar met plezier bekampen op deze verrassende springkastelen.

Springen en voetballen

Ontdek welke tuinattractie u kan huren voor uw volgend evenement. De meest in het oog springende attracties zijn de sweeper, spring over de ronddraaiende arm, een spelletje voetbaldarts of een potje bumperballs dat ongetwijfeld voor hilarische taferelen zal zorgen. Heeft u nog iets anders in gedachten, laat het zeker weten.

Bestel uw attractie

Een attractie op uw feest van Airtraction kan zonder enige moeite. Geef aan welke attractie u verkiest en het geheel wordt op het juiste tijdstip bij u geleverd. Bent u er nog niet meteen uit over welk soort van amusement u uw gasten wil aanbieden. Vraag dan zonder aarzelen bijkomend advies aan de zaakvoerder.

Contact

Voor de verhuur van een attractie in Kontich neemt u onmiddellijk contact op met Airtraction. Het is uw partner voor uitdagende spelen voor uw nakend communiefeest of andere bijeenkomsten.

Contactgegevens

Airtraction
Ferdinand Maesstraat 95
2550 - Kontich


Gsm.:   0472 84 88 670472 84 88 67
Gsm.:   0484 03 77 280484 03 77 28
BTW BE 0682.784.384

Attractie feest  | Verhuur attractie  | Tuin attracties  | Amusement  | Attractie verhuur |  Airtraction