Het spelparadijs van uw tuin met deze attracties
Ervaar eindeloos veel plezier en amusement

Voor het plezier of eventueel om uw familie en vrienden uit te dagen, de attracties van Airtraction uit Kontich voldoen aan alle voorwaarden voor uren spelplezier. Springen, balsporten, lachen en samen winnen, het zijn maar enkele kenmerken van de spelen. Bestel ze vandaag nog om van uw tuin een attractie te maken.


Voetbaldarts

Airtraction - Overzicht Attracties - Voetbaldarts

Bij voetbaldarts hebben de voetballers misschien een streepje voor, maar uiteindelijk kan iedereen zich aan dit spel wagen. Mik de bal op de juiste plaatsen van het luchtkussen en scoor punten aan de lopende band. Er zijn drie verschillende spelvormen te huur. Test meteen hoe scherp u uw schot kan richten na de verhuur van deze attractie.

 

Airtraction - Overzicht Attracties - Sweeper

Sweeper

Amusement gegarandeerd tijdens het spelen van de sweeper. De arm van deze attractie stopt niet en draait stelselmatig in het rond. Het is aan u en uw medespelers om tijdig omhoog te springen wanneer de arm passeert. Ontwijk de arm op het luchtkussen. Wie wordt aangeraakt of valt, licht er uit. Blijft u als laatste over?


 

Bumperballs

Airtraction - Overzicht Attracties - Bumperballs

Mag het doordeweekse potje voetbal een beetje moeilijker worden gemaakt? Kruip dan in één van de bumperballs van Airtraction, verdeel de ploegen en begin het partijtje voetbal. Met de ronde luchtkussens rond de lichamen krijgt voetbal plots een andere dimensie. Gelachen wordt er zeker, maar wie maakt er het meeste doelpunten.

 

Contact

Voorzie uw tuin met een attractie. In Kontich moet u hiervoor bij Airtraction zijn. Van een vrijgezellen- tot een communiefeest, er zal nog heel lang over uw evenement worden gepraat.

Contactgegevens

Airtraction
Ferdinand Maesstraat 95
2550 - Kontich


Gsm.:   0472 84 88 670472 84 88 67
Gsm.:   0484 03 77 280484 03 77 28
BTW BE 0682.784.384

Attractie feest  | Verhuur attractie  | Tuin attracties  | Amusement  | Attractie verhuur |  Airtraction